Košarkaši Hemofarma još zaglavljeni

Mještani im nose hranu i čaj

Košarkaši Hemofarma još zaglavljeni

Košarkaši Hemofarma iz Vršca i dalje su blokirani u mjestu Drežnica između Jablanice i Mostara, ali su bezbjedni jer im lokalno stanovništvo pruža pomoć.

Ovo je potvrdio predsjednik Vlade Republike Srpske Aleksandar Džombić, koji je istakao da su mašine koje raščišćavaju put udaljene oko desetak kilometara od autobusa, ali da su mještani uspjeli da dođu do autobusa, da su odnijeli čaj i hranu košarkašima, te razgovarali s njima.

"Oni nisu htjeli da napuste autobus jer imaju gorivo, ali ukoliko mašine ne bi došle, mještani će ih odvesti u obližnji restoran koji će raditi čitavu noć, tako da su, prema sadašnjim informacijama koje smo dobili, oni bezbjedni", rekao je Džombić za Radio Republike Srpske.

Džombić je dodao da je obavio razgovor sa premijerom Federacije Bosne i Hercegovine Nerminom Nikšićem, koji mu je i dao detalje oko mjesta gdje su blokirani košarkaši Hemofarma.

Hemofarm bi sutra trebao igrati utakmicu regionalne košarkaške lige sa Širokim WWinom na Pecari, ali teško da će se ta utakmica i odigrati, s obzirom da su iscrpljeni košarkaši kluba iz Vršca od petka u autobusu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.