Košarkaši Hemofarma zarobljeni kod Mostara

Zaglavili se u snijegu

Košarkaši Hemofarma zarobljeni kod Mostara

Košarkaši Hemofarma iz Vršca već su satima zaglavljeni u snijegu kod Mostara i u ovom trenutku se ne zna kako će nastaviti put Širokog Brijega, gdje bi trebali igrati utakmicu regionalne lige.

Vrščani su još u petak ujutro krenuli na utakmicu protiv Širokog, koja je na programu danas u 17 sati. Međutim, do Pecare nisu stigli, jer im je put prekinut oko ponoći, kada se autobus više nije mogao probijati kroz velike sniježne nanose na putu, te grtalicu koja se ispred autobusa sa košarkašima zaglavila u snijegu.

Tako su košarkaši Hemofarma ostali zarobljeni samo pedesatak kilometara od Pecare i za sada je više nego upitno odigravanje utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.