Košarkaši i treneri Sparsa pružili podršku Adiju Zahiragiću

Sjajna atmosfera na treningu

Košarkaši i treneri Sparsa pružili podršku Adiju Zahiragiću

S. Mlaćo

U jeku sezone Lige 10 KK Spars je ostao i bez Adia Zahiragića koji je zaradio neugodnu povredu meniskusa.

Ipak, ono što je dobro za Sparse jeste da se ne radi o težoj povredi, a ovaj košarkaš danas je posjetio posljednji trening svog tima pred sutrašnji veoma važan duel sa Široki Brijegom. 

I pored toga što ga već sutra očekuje operacija, na kojoj će mu ljekari odstraniti cistu na meniskusu, Zahiragić je izdvojio svoje vrijeme i došao da pozdravi svoje saigrače i članove stručnog štaba. 

Oni su mu uzvratili toplom dobrodošlicom, te mu poželjeli što brži oporavak i povratak na parket. Ovim gestom košarkaši Sparsa i članovi stručnog štaba otkrili su sjajnu atmosferu, te se pokazali kao prava porodica, što svakako i jeste najveća vrijednost jednog sportskog kolektiva.  

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sparsi će sutra u Maloj dvorani Skenderije ugostiti HKK Široki Brijeg. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi