Košarkaši Iskre startali sa pripremama za novu sezonu

Izborili plasman u A-1 ligu

Košarkaši Iskre startali sa pripremama za novu sezonu

S. Mlaćo

Košarkaši bugojanske Iskre startali su sa pripremama za novu sezonu A-1 lige naše zemlje. Bugojanci su u sezoni koja je iza njih uspjeli veoma kvalitetnim partijama izboriti plasman u ovaj rang takmičenja, ali svjesni su da im sada slijedi veoma težak posao.

Trener ekipe Mujo Kovačević zahvalio se Općini Bugojno na podršci i obećanjima koji su u velikom broju ispunjena kako bi ekipa mogla startati sa pripremama.

Bugojanci planiraju dovođena par pojačanja koja bi dodatno ojačala postojeći igrački kadar, a u planu je i odigravanje prijateljskih momčadi s kojima bi se dodatno uigrali.

Treba dodati da su plasman u A-1 ligu košarkaši Iskre obezbijedili u tri utakmice sa KK Radnički iz Goražda, kojeg su u odlučujućoj utakmici savladali sa 76:71.

Još uvijek nije poznato da li će svoje domaće utakmice Iskra igrati u dvorani KSC-a, ali to je svakako želja velikog broja navijača koji su i u nižem rangu podržavali ovu ekipu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi