Košarkaši Mege doživjeli nesvakidašnju neugodnost u Beogradu

Pokrali ih navijači

Košarkaši Mege doživjeli nesvakidašnju neugodnost u Beogradu

U Košarkaškom klubu Mega Leks će pobjedu u Beogradu protiv Partizana pamtiti i po jednoj nesvakidašnjoj neugodnosti koju su doživjeli nakon završetka utakmice u Pioniru.

Naime, dok je trajala utakmica, košarkaši ovog kluba su ostali bez dijela sportske opreme, koju su im iz otuđili navijači Partizana, koji su uzeli devet unikatnih majica specijalno dizajniranih za ovu sezonu.

Ipak, zahvaljujući brzoj rekciji ljudi iz Partizana, klupska oprema Mege je pronađena, ali pojavio se novi problem.

"Košarkaški klub Mega Leks želi zahvaliti Partizanu na brzoj reakciji u pronalaženju i vraćanju dijela sportske opreme našeg kluba koja je uzeta poslije utakmice u Pioniru", piše u saopštenju Mega Leksa, nakon čega slijedi:

"Našem klubu je nestalo devet majica, a vraćeno ih je samo sedam. S obzirom da se radi o unikatnim majicama za zagrijavanje za koje je nemoguće uraiti replike, nadamo se da će i preostale dvije majice biti vraćene. Spremili smo posebne poklone donosiocima posljednje dvije majice".

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Mega Leks svoju narednu utakmicu igra 24. decembra protiv Budućnosti u Sremskoj Mitrovici, a iz kluba su naglasili da bi bili sretni kada bi njihova ekipa ponovo imala kompletnu opremu za taj meč. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.