Košarkaši složni: Vujoševićev izostanak nam je dodatni motiv

Protiv Armenije za pretkvalifikacije

Košarkaši složni: Vujoševićev izostanak nam je dodatni motiv

E. Škorić

Košarkaška reprezentacija BiH sutra od 20 sati u Erevanu igra važan protiv Armenije.

Koliko je važan, najbolje ilustrira podatak da će pobjednik proći u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. 

"Pred nama je najbitnija utakmica pretkvalifikacija. Svjesni smo značaja utakmice. Armenija je težak protivnik i na domaćem terenu. Biće teža utakmica nego u Sarajevu. Dodatni motiv je to što trener nije s nama", rekao je Markus Lončar.

Pobjedi se nada i Aleksandar Lazić.

"Očekuje nas jedna jako teška utakmica. Svi smo svjesnosti važnosti utakmice, daćemo svoj maksimum i ostaviti srce na terenu", dodao je on.

Meč u Erevanu igra se od 20 sati, a najveći hendikep našem timu biće izostanak selektora Duška Vujoševića, koji je u Beogradu zbog zdravstvenih problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi