Košarkašice Kozare postale prvakinje RS

Šampionski selfi

Košarkašice Kozare postale prvakinje RS

D. Vejo

I drugu pobjedu u okviru play-offa za prvaka Republike Srpske upisale su košarkašice Kozare iz Gradiške, te su tako postale šampionke.

Crveno-bijele iz Gradiške pokazale su ponovo svoj kvalitet. Nakon pobjede u prvoj utakmici na svom parketu, one su rivala za prvaka ekipu Trebinja 03 pobijedile i na gostovanju u Hercegovini. Rezultat je bio 58:71, dok je po četvrtinama bilo 11:21, 18:14, 16:23 i 13:13.

Svakako da je jedna velika borba viđena u oba meča, ali istrajnost i hrabrost ovoga puta isplatile su se košarkašicama Kozare.

"Presrećne smo zbog osvajanja prvog mjesta i titule šampiona Republike Srpske. Kvalitetnu košarku pružili smo kako i mi tako i protivnik. Zasluženo smo stigli do ovog trofeja jer smo naporno trenirale, radile i spremale se za svaku ekipu. Čestitala bih našim protivnicama na fer i korektnoj igri. Zlato smo zasluženo donijele u Gradišku", rekla je za SportSport.ba kapiten ŽKK Kozara, Slobodanka Škrbić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

U drugom finalnom meču najefikasnija u timu Trebinja 03 bila je Kovačevićeva koja je postigla 15 poena, dok je to kod gostujuće ekipe bila Popovićeva sa 23 postignuta koša. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije