Košarkašice Orlova bolje od Slobode iz Novog Grada

Ubjedljiv trijumf domaće ekipe

Košarkašice Orlova bolje od Slobode iz Novog Grada

Košarkašice Orlova savladale se večeras u dvorani Obilićevo ekipu Slobode iz Novog Grada rezultatom 86:59.

Domaći tim od početka je nametnuo svoj ritam i u potpunosti kontrolisao meč do samog kraja. Nakon deset odigranih minuta Banjalučanke su imale 11 poena prednosti, a u nastavku je viđen sličan scenario. "Orlice" su nastavile sa brzom i agresivnom igrom, na šta gošće nisu imale odgovora, te su na odmor otišle sa zaostatkom od 19 poena (49:30). 

I u drugom poluvremenu Banjalučanke su bile te koje su diktirale tempo. Ni u jednom trenutku nisu dozvolile opuštanje, što je rezultiralo ubjedljivim trijumfom.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Najefikasnija u sastavu Orlova bila je Nataša Tomasović sa 31 poenom, dok je Milena Rađenović postigla 20. Kod gošći treba istaći Ljiljanu Božičković koja je meč završila sa 18 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi