Košarkašice Play Offa dočekuju Budućnost

Sutra u Skenderiji

Košarkašice Play Offa dočekuju Budućnost

O. Lekić

ŽKK Play Off Happy Sarajevo, aktuelni viceprvak Bosne i Hercegovine će u subotu 06. decembra. 2014.godine sa početkom u 16,15h u KSC Skenderija uz direktan tv prijenos na BHT1, ugostiti aktuelnog prvaka Crne Gore ŽKK Budućnost Volcano iz Podgorice.

Košarkašice Play Offa će sutra snage odmjeriti sa crnogorskim prvakinjama, a trener bh. viceprvaka Goran Lojo uvjeren jue da će njegove izabranice pružiti kvalitetnu pariju.

"Ekipa Budućnosti je najtrofejnija ekipa u Crnog Gori i jedna od najkvalitetnijih ekipa regiona. U svom sastavu imaju dvije američke košarkašice, te nekoliko iskusnih igračica iz Srbije. S obzirom na naše ciljeve ove sezone, a to su igranje što više kvalitetnih utakmica koje će našim mladim igračicama koristiti za sticanje neophodnog iskustva do uključuvanja u Ligu 6 za Prvaka BiH, u utakmicu protiv Budućnosti , ulazimo neopterećeni rezultatskim imperativom te ćemo nastojati pružiti što kvalitetniju partiju. Na kraju bih pozvao sve ljubitelje košarke da u subotu u 16,15h budu u Skenderiji, pruže podršku i pomognu nam da dođemo do prve ovosezonske pobjede u regionalnoj ligi, izjavio je Goran Lojo.

Ulaz na utakmicu je bespalatan, a utakmica je u direktnom tv prenosu na BHT1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti