Košarkaški Zmajevi počinju operaciju Velika Britanija

Poslije Trsta stigli u Tuzlu

Košarkaški Zmajevi počinju operaciju Velika Britanija

Poslije nastupa na turniru u Trstu gdje su poraženi od Srbije, Italije i Kanade, košarkaška reprezentacija BiH danas poslijepodne stigla je u Tuzlu na završni dio priprema pred početak kvalifikacija za EP. 

U autobusu nije bilo kapitena Mirze Teletovića, Elmedina Kikakovića i Miralema Halilovića, koji će se reprezentativnim kolegama pridružiti na večeri u Hotelu Tuzla u 20.30 sati.

Košarkaški Zmajevi će u Tuzli obaviti završne pripreme pred prvi kvalifikacioni susret sa Velikom Britanijom u Londonu, a potom se ponovo vraćaju u Tuzlu gdje će nastaviti pripreme za prvi domaći meč sa Islandom, koji se naredne nedjelje igra u Mejdanu.

Prvi trening u „hramu košarke“ zakazan je za petak u 10 sati, a bit će zatvoren za javnost, uostalom kao i svi drugi treninzi reprezentacije BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.