Košarkaš Sparsa

Kovačević: Nije nas poremetio poraz od Bosne

S. Mlaćo

Košarkaši sarajevskih Sparsa u narednom kolu Lige BiH za košarkaše gostuju kod Vogošće.

Sarajevska ekipa doživjela je prvi poraz u prošlom kolu od Bosne Royal, a košarkaš ovog kluba Maksim Kovačević poručuje da ekipu nije poremetio taj poraz.

"Ne mogu reći da nas je poremetio poraz od Bosne. Ostaje žal jer smo izgubili dobijen meč u pet minuta zbog naših grešaka. Nastavili smo da treniramo još jače i spremni smo za naredni meč. Neodstajala nam je mirna glava u nekim momentima. Nismo se snašli prilikom nekih njihovih šuteva. Nismo imali svoj ritam i nismo dobro reagovali u napadu. Veoma bitan meč za nas protiv Vogošće. Imamo širok roster i mlade igrače za koje se nadamo da će iskoristiti minutažu. Bitna je ovo utakica za nas jer nas nakon ovog kola očekuje reprezentativna pauza", rekao je Kovačević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi