Kozara slavila, Sokolac kiksao u Bijeljini

Prva muška liga RS

Kozara slavila, Sokolac kiksao u Bijeljini

D. Vejo

Sinoć su u okviru šestog kola Prve muške lige Republike Srpske odigrana tri susreta.

Košarkaši Kozare upisali su prvu pobjedu u prvenstvu. Oni su na svom parketu savladali ekipu Sutjeske rezultatom 86:75. Izabranici Žarka Milakovića, meč su prelomili u posljednjoj četvrtini koju su dobili sa velikih 30:15. Najefikasniji u domaćem timu bio je Janković sa 25 datih poena, dok je to kod gostiju bio Živanović sa 23.

U druga dva meča, sastali su se Radnik BN Basket i KK Sokolac. Domaći tim slavio je rezultatom 86:79, dok su u drugoj utakmici snage odmjerili Rudar i Varda HE, a više htjenja i želje pokazao je domaći tim koji je slavio 77:75.

Večeras se sastaju:

Student - Rogatica

Teslić - Slavija

Prijedor - Bratunac

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi