Krupalija: Ne mogu potvrditi da je sve riješeno

Direktor KK Bosna za SportSport.ba

Krupalija: Ne mogu potvrditi da je sve riješeno

S. Mlaćo

Dogovor između KK Bosna Sarajevo i crnogorskog košarkaša Nikole Vučurovića još uvijek nije definisan do kraja.

Sportski direktor popularnih Studenata Damir Krupalija za SportSport.ba je potvrdio da je dogovor blizu, ali da ipak nije sve završeno.

"Dogovor je postignut prije 10-15 dana, ali ja ne mogu potvrditi da je sve riješeno. Kada sve bude zvanično riješeno dobit ćete poziv za tematsku sjednicu. Ja se iskreno nadam da će to biti do kraja dana, eventualno sutra", kazao je Krupalija. 

Nekadašnji prvak Evrope u Ligi 10 naše zemlje nastupa pod imenom KK Bosna Royal Jelly, pa smo našeg sagovornika pitali da li će ovaj klub vratiti svoje stare ime ukoliko dogovor  sa Vučurovićem bude i definitivno riješen. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Drugi dio takmičenja Bosna će nastaviti kao KK Bosna Royal Jelly, te poslije završetka ove papirologije tu neće ništa biti sporno", dodao je Krupalija. 

Kako je već poznato, KK Bosna svom bivšem članu duguje oko 180.000 KM, te je to samo jedan od dugova ovog kluba. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi