Krupalija saopštio pozitivne vijesti za KK Bosna-Royal

Spašavanje Studenata

Krupalija saopštio pozitivne vijesti za KK Bosna-Royal

E. Škorić

Do ponedjeljka bi KK Bosna-Royal trebao ispoštovati odluku Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) o isplati dugovanja Nikolu Vučuroviću.

Bivši košarkaš je tužio Bosnu, koja bi morala Crnogorcu isplatiti oko 180.000 KM koje potražuje još od otkaza u novembru 2009. godine.

Ukoliko do 12. decembra (ponedjeljak), Vučuroviću ne budu isplaćena dugovanja, Bosni prijete velike sankcije, pa i zabrana takmičenja, a nije isključeno ni gašenje kluba, od čega se i dalje strahuje.

"Možda bismo već u petak mogli imati neke preliminarne rezultate i, ako sve bude u redu, u ponedjeljak potpisati zvanični dokument s Vučurovićem kako bismo zatvorili tu priču", rekao je direktor Bosne Damir  Krupalija za Dnevni avaz.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi