KSBiH sutra o sukobu Mahmutovića i Trnovčevića

KSBiH sazvao press

KSBiH sutra o sukobu Mahmutovića i Trnovčevića

M. Šljivak

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine sazvao je press konferenciju na kojoj će se govoriti o sukobu generalnog sekretara Haruna Mahmutovića i Enesa Trnovčevića, menadžera Jusufa Nurkića.

Već danima traje sukob na relaciji Mahmutović - Trnovčević. Sukob je izazvan izjavama u medijima od strane Enesa Trnovčevića, kojeg iz KSBiH optužuju da odvodi igrače kojima je menadžer u druge reprezentacije.

S druge Trnovčević optužuje KSBiH i Haruna Mahmutovića za apsolutni nemar prema igračima, a generalni sekretar je odlučio da prekine medijski rat, te je sazvao press konferenciju na kojoj će tema biti ovaj sukob.

Također, jedna od tema će biti i kompletan slučaj Jusufa Nurkića. Sutra bi konačno moglo biti poznato hoće li se sukob na relaciji Nurkić-Trnovčević-KSBiH završiti ili će saga biti i dalje nastavlja.

Jedno je sigurno. Jusuf Nurkić je potreban reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Volja i želja za igru postoji i preko nekih stvari se jednostavno mora preći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.