Kuzmić napustio pripreme reprezentacije

Kuzmić napustio pripreme reprezentacije

M. Šljivak

Centar Unicaje Ognjen Kuzmić napustio je pripreme reprezentacije Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Kuzmić je u dogovoru sa čelnim ljudima našeg Saveza i selektorom Acom Petrovićem napustio pripreme kako bi se što bolje spremio za novu sezonu i individualnim treninzima poboljšao svoju igru.  U Savezu su istakli kako u budućnosti računaju na Kuzmića, ali da je sada bolje da se posveti individualnom treningu i napretku svoje igre.

Kuzmić je prije mjesec dana potpisao dvogodišnji ugovor sa Unicajom, a prethodno je nastupao u filijali ovog kluba Rinconu. Tekođer, 22-godišnji 214cm visoki centar je izabran krajem prošlog mjeseca na NBA draftu od strane Golden State Warriorsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.