Trenerica Jedinstva za SportSport.ba

Lakić-Brčaninović: Apsulutno zaslužena pobjeda Rudara

E. Dindić

U okviru 13. kola prvenstva BiH, Jedinstvo BH Telekom večeras je poraženo na svom parketu od ekipe Rudar Sporta iz Ugljevika rezultatom 77:67. 

Nakon susreta za portal SportSport.ba trenerica domaće ekipe Mara Lakić- Brčaninović prokomentarisala je večerašnji susret.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

" Prije svega čestitam ekipi Rudara na zasluženoj pobjedi,bolji protivnik su sigurno bile večeraš. Naše igračice ušle su u utakmicu dosta dobro, a onda su jednostavno stale. Mislim da nas je koštao i odlazak Melise u Ameriku, te i povrede u timu Jasminu Ahmetbegović uopšte nismo koristili u večerašnjem susretu. Dobile su priliku igračice sa manjom minutažom, ali to sigurno ne umanjuje pobjedu Rudara. Nama predstoji dobar rad u nastavku i na kraju šanse za play off su smanjene, ali svakako slijedeće utakmice dobro će doći za uigravanje za narednu sezonu", zaključila je trenerica Jedinstva Lakić- Brčaninović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti