Lider gostuje u Aleksandrovcu, Borac dočekuje Sokolac

Prva muška liga Republike Srpske

Lider gostuje u Aleksandrovcu, Borac dočekuje Sokolac

D. Vejo

U predstojeća tri dana, na rasporedu će biti 19. kolo Prve muške lige Republike Srpske, a gdje će se odigrati sedam susreta.

Lider na tabeli, ekipa Radnika iz Bijeljine otputovat će u Aleksandrovac na noge tamošnjoj Kozari. Za goste, ovo bi trebao biti lak zadatak s obzirom da igraju protiv pretposljednjeg tima na tabeli koji je do sada prikupio 20 bodova.

Drugi meč biti će onaj u banjalučkom Boriku, gdje će snage odmjeriti domaći Borac i trećeplasirani Sokolac, dok će također u Banjaluci svoju formu provjeriti Student i Slavija iz Istočnog Sarajeva.

Fenjeraš Teslić na svom će parketu ugostiti Bratunac, dok će u Foči koplja ukrstiti Sutjeska i Rogatica.

Ugljevik će biti poprište košarkaškog duela između Rudara i HEO-a iz Bileće.

U prvoj utakmici 19. kola, sastaju se sutra aktuelni šampion Prijedor i Varda HE iz Višegrada, dok će gore navedeni mečevi biti odigrani u nedjelju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi