Limometal drugoplasiran nakon osam kola

Limometal drugoplasiran nakon osam kola

M. Skaka

Nakon odigravanja zaostale utakmice Limoemtal-Brčko   te osvajanjem nova dva prvenstvena boda (83:72) košarkaši Limometala napravili su izvanredan uspjeh završivši takmičenje u prvoj A1 ligi FBiH na drugom mjestu sa ukupnim skorom od 6 pobjeda i dva poraza.

U novi dio prvenstva koji će se nastaviti 23.1.2010 Cazinski košarkaši krenut će najvjerovatnije izuzetno pojačani sa košarkašima - pojačanjima iz klubova prijatelja Zadra i Cibone.

Ne treba zaboraviti da u 2010 košarkaški klub Limometal slavi 30 godina postojanja te sa strane gaji ambiciju o ulazku i u najviši vrh.

Prije početka prvenstva uprava Cazinjana je objavila da ako rezultati budu dobri do nove godine da ce isti uložiti maksimum na dovođenja adekvatnih pojačanja koja će obezbjediti nesmetan ulazak Limometalu u A1 ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.