Generalni direktor ABA lige nakon finala

Lisac: Partizan i Zvezda sigurno idu u Euroligu

M. Skaka

Nakon finala ABA lige u kom je Partizan savladao Crvenu Zvezdu medijima se obratio generalni direktor ABA lige, Roman Lisac koji je pohvalio organizaciju ovogodišnjeg Final four-a.

"Mislim da ste svi zadovoljni sa organizacijom i na meni je da pričam oko toga i da se zahvalim za izuzetan trud Laktaša, od predsjednika RS-a, načelnika Laktaša, policije RS-a... znači svi su se izuzetno trudili i bili ljubazni. Veliki su vitezi", rekao je Lisac, dodavši:

 

"Mnogo njih bi poslije takve teške utakmice juče i poraza malo izgubilo volju i želju za organizaciju i sve, ali oni su ostali na nivou i strašno sam zadovoljan i još jednom im hvala. Pokazalo se da u takvoj organizaciji se može dogoditi sve, ali bez incidenata. Prvi put u našoj ligi se to desilo u finalu i želim još više takvih događaja u košarci".

 

Zatim je Lisac potvrdio da će beogradski klubovi igrati u Euroligi...

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

"Zvezda i Partizan idu sigurno u Euroligu. Nisu tačne informacije da ide samo pobjednik", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.