Lisac: Ponuda Đilasa nije uredu

Još ništa nije riješeno

Lisac: Ponuda Đilasa nije uredu

Kada smo pomislili da je dogovor postignut i da će se finalni turnir ABA lige odigrati u Beogradu stigao je demant Romana Lisca, prvog čovjeka lige.

"Gospodin Đilas nam daje samo dvoranu, koja je u vlasništvu grada. Ne daje kotizaciju, a ja sada sam moram da pronađem firmu koja će da osigura od štete dvoranu. Da li je moguće da u Srbiji nema nijedne takve," rekao je Lisac za Telegraf. 

 

Lisac je rekao kako ponuda Beograda nije uredu i da on nije zadovoljan. "Poštujem i cijenim gospodina Đilasa i njegovu želju da Beograd bude domaćin, ali moram da kažem da je ponuda mala i nije u redu. Nama treba više. Beograd je i dalje u konkurenciji, ali nije logično, složićete se, da ja iz Slovenije koordiniram ili razgovaram sa srpskom policijom oko obezbjeđenja. Jednostavno, Đilas nam je ponudio samo dvoranu, a mi nju možemo da dobijemo gdje želimo," rekao je Lisac. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

U konkurenciji pored Beograda se nalaze, Skopje, Laktaši, Kragujevac i Niš. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.