Trener ŽKK Željezničar

Ljubunčić: Preuzimamo kurs rada sa mladim igračicama

S. Mlaćo

U 11. kolu Prvenstva BiH za žene u subotu će snage odmjeriti ŽKK Željezničar i ŽKK Čelik, a radi se o jednom od derbija ovog kola.

Željezničar je trenutno petoplasirani, dok su Zeničanke jedno mjesto iznad.

"Ekipa Čelika je jako dobra i mlada ekipa, a mi smo u nekom podređeno položaju, jer u zadnjem periodu nismo odigrali nijednu utakmicu sa istim timom. Poznato je da je Lejla Omerbašić napustila klub i nastupat ćemo sa podmlađenim timom. Ja se nadam najboljem", kazala je Edina Ljubunčić, trener ŽKK Željezničar Sarajevo. 

Već sada je jasno da u ŽKK Željezničar imaju cilj u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Ja mislim da će klub u potpunosti preuzeti kurs rada sa mladim igračicama i ubuduće ćemo da pravimo naše i dobre košarkašice, te nadam se i buduće prvakinje države", dodala je Ljubunčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije