Trener ŽKK Play Off Ultra

Lojo: Naš cilj je odbrana titule prvaka

S. Mlaćo

Košarkašice Play Off Ultra sinoć su vez većih problema u okviru osmog kola Prvenstva BiH za žene savladale Mladi Krajišnik rezultatom 107:72.

Sarajke su briljirale od početka meča, te zasluženo upisale sedmu pobjedu u nizu.

"Pobjeda je bila očekivana, ogromna je razlika u kvalitetu, a danas smo pružili šansu svim igračicama. Već u srijedu nas očekuje susret u okviru Super lige WABA protiv Montane, aktuelnog prvaka Bugarske, tako da danas nismo trošili standardne igračice. Pružili smo priliku i ovim mlađim igračicama, a već slijedeće sedmice u okviru prvenstva BiH očekuje nas susret sa Banovićima, ekipom koja je uz nas jedina neporažena u ligi. Malo smo opterećeni igranjem srijeda subota, ali nadam se da ćemo to nekako uspješno privesti kraju", kazao je za SportSport.ba Goran Lojo, trener ŽKK Play Off Ultra.

Ciljevi ove ekipe su jasni, što priznaje i naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Naš cilj je odbrana titule prvaka BiH, a u okviru WABA lige da ostvarimo što veći broj pobjeda. U WABA ligi smo mi već ostvarilistvoje ciljeve, a to je plasman u Super ligu. Prenijeli smo tri pobjede u drugi krug, i ukoliko ostvarimo dvije tri domaće pobjede sve je otvoreno", dodao je Lojo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi