Lojo objavio širi spisak igračica za kvalifikacione mečeve

Za Evropsko prvenstvo 2019. godine

Lojo objavio širi spisak igračica za kvalifikacione mečeve

S. Mlaćo

Selektor ženske seniorske reprezentacije Goran Lojo objavio je danas širi spisak igračica za kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo 2019. godine.

Na spisku selektora Loje nalazi se sljedećih 20 imena:

Milica Deura, Nikolina Babić, Irena Vrančić, Miljana Džombeta, Matea Tavić, Anđela Delić, Nikolina Delić, Melisa Brčaninović, Marica Gajić, Dragana Svitlica, Marina Džinić, Nikolina Džebo, Jovana Marković, Irma Rahmanović, Lynetta Kizer, Milina Mišeljić, Nedžla Kovačević, Anida Ćorović, Aida Kalušić, Nikolina Milić.

Bosna i Hercegovina nalazi se u A grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, zajedno sa selekcijama Crne Gore, Slovačke i Islanda.

Prvi meč bh. seniorke odigraće 11. novembra ove godine protiv reprezentacije Slovačke u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti