Lojo: Sutra predstavljamo novi Play Off

Play Off čeka Triglav, ulaz besplatan

Lojo: Sutra predstavljamo novi Play Off

M. Šljivak

Aktuelni viceprvak Bosne i Hercegovine ŽKK Play Off Sarajevo sutra će u Sarajevu u susretu 3. kola Međunarodne ženske košarkaške lige dočekati ekipu Triglava iz Kranja.

U redovima bh. tima vlada veliki optimizam pred ovaj susret, a trener tima Goran Lojo ističe kako je utakmica protiv Triglava svojevrsno predstavljanje podmlađene ekipe Play Offa.

"Utakmica protiv Triglava je svojevrsno predstavljanje naše nove, podmlađene ekipe. Naša ekipa je jedna od najperspektivnijih ekipa regiona. Imamo čak devet reprezentativki BiH i ovo je ekipa za budućnost koja će, siguran sam osvojiti mnoge titule", rekao je Goran Lojo, te je dodao:

"Što se tiče same utakmice protiv slovenskog viceprvaka, radi se o respektabilnom protivniku, a njihova ekipa je već dugo na okupu. Očekujem kvalitetnu i neizvjesnu utakmicu u kojoj ćemo uz maksimalno zalaganje ostvariti pobjedu", dodao je Lojo.

Susret Play Offa i Triglava igra se sutra od 19:00 sati u Skenderiji, a ulaz na utakmicu je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.