Lojo: Sve je u našim rukama, ali ne smijemo se opustiti

Trener ŽKK Play Off nakon pobjede u Zenici

Lojo: Sve je u našim rukama, ali ne smijemo se opustiti

D. Kurbegović

Košarkašice Play Offa večeras su u dramatičnoj završnici rezultatom 62:61 pobijedile Čelik u zeničkoj Areni, te u finalnoj seriji doigravanja za prvaka BiH sada vode rezultatom 2:0. Zeničanke su imale dvije sekunde prije kraja dva slobodna bacanja za pobjedu, ali Nedžla Kovačević nije pogodila ni jedno bacanje, što je bio dovoljan znak da krene slavlje košarkašica iz Sarajeva.

Nakon utakmice sretan je bio i gostujući trener Goran Lojo, koji je i očekivao ovakvu utakmicu večeras u Zenici.

"Vidjeli ste sve, triler završnica, Čelik je imao priliku da pobijedi, ali na kraju mi smo ostvarili trijumf. Znao sam da nas čeka teška utakmica, u regularnom dijelu prvenstva ovdje smo izgubile također u zanimljivom finišu. Sada je sreća bila na našoj strani i upisali smo veoma važnu pobjedu, čestitam svojim košarkašicama, ali i košarkašicama Čelika. Zaista je lijepo gledati sve te mlade igračice iz domaće, ali i naše ekipe, koje se fer i sportski nadmeću na terenu" ističe Lojo.

Sarajke za vikend imaju priliku da pobjedom odbrane titulu 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Imamo situaciju pred sobom kakvu smo i priželjkivali, igramo treću utakmicu na svome terenu i imamo priliku da pobjedom odbranimo titulu osvojenu prošle sezone. Ne smijemo se opustiti, moramo se dobro spremiti, te učiniti sve da ostvarimo pobjedu i odbranimo titulu što je svakako naš cilj" kazao je za SportSport.ba Goran Lojo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi