Lončar: Nadamo se trofeju

Plejmejker Studenta uoči finala sa Prijedorom

Lončar: Nadamo se trofeju

D. Vejo

Sve se svelo na dvije najbolje ekipe u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske. SKK Student protiv KK Prijedor, Srđan Lončar protiv Mihajla Zvonara, ko će se okititi titulom najboljeg.

Izabranici Aleksandra Ćikića stigli su do posljednje prepreke u prvenstvu. Za trofej najboljeg tima borit će se protiv košarkaša Prijedora. O očekivanjima od predstojećih mečeva te koliko su oni zaista važni, pričao je košarkaš banjalučana.

"Očekuje nas jedna veoma zanimljiva finalna utakmica. Naš protivnik ekipa Prijedora zasluženo se našla tu gdje je jeste. Do sada, sa našim finalnim protivnikom odigrači smo tri meča, sva tri završila su se na jednu loptu. Tako da iz tog razloga, smatram da neće biti ništa drugačije ni u ovim utakmicama. Nadamo se dobrom rezultatu i tituli", kazao je za SportSport.ba plejmejker Studenta, Srđan Lončar. 

Finalni sistem igra se po principu na tri dobijene utakmice. SKK Student prvu utakmicu igra na svom parketu, zatim putuju u Prijedor pa ponovo na svom parketu.

Prvi meč finalne serije igra se u nedjelju od 18 sati u Banja Luci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi