Reprezentativac Bosne i Hercegovine

Lončar: Trudimo se nadomjestiti izostanke igrača

D. Rakanović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sprema se za utakmice pretkvafikacija za Svjetkos prvenstvo 2019. godine. 

Reprezentativac Markus Lončar je zadovoljan kako je prošao prvi dio priprema. 

"Fizički dio priprema je prošao dobro, mislim da smo se dobro spremili, sad radimo na taktičkom dijelu. Radimo na dosta detalja, spremamo se polako za pripremne utakmice u Skoplju", rekao je Lončar. 

Naša reprezentacija se uoči okupljanja suočila sa mnogim otkazima reprezentativaca, a to se pogotovo odnosi na visoke pozicije, ali Lončar je siguran da će momci koji su na pripremama pokušati nadoknaditi sve nedostatke. 

"Trudimo se. Sejfić, Albijanić, Tomić i ja smo tu i trudimo se nadomjestiti izostanke, ali Bože moj koga nema bez njega se može. Biće to dobro", rekao je Lončar.  

Bh. reprezentativac je dodao da će napustiti Cedevitu, ali da još uvijek nije pronašao novi klub. 

"Ne ostajem u Cedeviti, idem u novi klub. Ne znaju se još svi detalji, vodimo pregovore, ali će kroz nekoliko dana sve biti poznato", rekao je Lončar. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi