Lončar: Uz maksimalan angažman do pobjede

Široki dočekuje Bošnjak

Lončar: Uz maksimalan angažman do pobjede

HKK Široki će sutra u okviru 5. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine ugostiti Bošnjak. 

Širokobriježani su dosad odigrali tri utakmice, obzirom da su ranije bili slobodni, a eventualni trijumf nad gostima iz Hadžića za njih bi bio ujedno treći u sezoni.

Uoči utakmice svoja očekivanja je iznio košarkaš Širokog Markus Lončar.

"Skoro cijelu sedmicu pripremali smo se za utakmicu protiv Bošnjaka, u međuvremenu smo odigrali polufinale Kupa Herceg Bosne u Grudama i očekivano pobijedili.Trebamo popraviti neke pogršeke iz te utakmice, i naravno uz maksimalan angažman nadam se da ćemo doći do pobjede pred našim navijačima koje bih ovom prilikom pozvao da nas dođu podržati", kazao je ovaj reprezentativac BiH.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica se, inače, igra u dvorani Pecara s početkom u 18:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi