Lončar: Važna pobjeda, ali nije još ništa gotovo

Plejmejker Studenta nakon jučerašnje pobjede

Lončar: Važna pobjeda, ali nije još ništa gotovo

D. Vejo

Banjolučani igraju sjajnu košarku ove sezone. Košarkaši Studenta sinoć su na svom parketu upisali novu pobjedu u okviru prvog kola play-off faze za prvaka. Savladali su ekipu HEO rezultatom 80:58.

Zadovoljan igrom bio je i plejmejker igre domaće ekipe, ali poziva na oprez.

"Ostvarili smo pobjedu u prvoj utakmicu. U meč protiv HEO ušli smo agresivno odmah od starta, što nam je otvorilo priliku za lake poene. Imali smo malih problema početkom drugog poluvremena ali smo uspjeli zadržati prednost. Nije još ništa gotovo ne trebamo se opustiti", kazao je za SportSport.ba plejmejker Studenta, Srđan Lončar.

Drugi meč play-offa, ove dvije ekipe odigrat će u subotu u Bileći.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi