Kapiten Partizana nakon osvajanja ABA lige

Lučić: Hvala svima koji su vjerovali u nas

M. Skaka

Mladi kapiten Partizana, Vladimir Lučić predvodio je svoju ekipu do trofeja ABA lige na ovogodišnjem Final four-u koji se odigravao u Laktašima te je nakon susreta iskoristio priliku da se zahvali svim onim koji su pomogli da se ostvari ovakav uspjeh beogradskog kluba.

"Ovo je veliki uspjeh gdje smo kao vjerovatno najmlađa ekipa u historiji ovog takmičenja uspjeli da osvojimo ovaj trofej", rekao je Lučić te je dodao na kraju:

 

"Zahvalio bih se momcima i stručnom štabu što su mi omogućili da da podignem pehar kao kapiten ekipe i ostvarim san koji sanjam još od početka sezone. Također, zahvalio bih se i ljudima koji su vjerovali u nas u trenucima kada smo oscilirali, navijačima koji su stvarno naš šesti igrač i koji nam uvijek daju vjetar u leđa kada ne ide".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.