Kapiten Partizana nakon osvajanja titule

Lučić: Pokazali da smo spremi za velike stvari

Partizan je pobjedom nad Crvenom Zvezdom u sinoćnjem finalu ABA lige došao do velikog trofeja, a prema riječima kapitena beogradskog tima Vladimira Lučića, Partizan će dati sve od sebe da podigne još jedan trofej ove sezone.

"Kad sam postao kapiten, prva stvar koju sam zamislio je da podignem trofej. Najljepša večer u mom životu. Zahvaljujem se svima koji su mi to omogućili. Najmlađi smo tim u istoriji ovog i drugih takmičenja i napravili smo ogroman uspjeh", smatra mladi kapiten Partizana.

 

"Proslaskom u Euroligu smo pokazali da smo spremi za velika djela i sigurano je da ćem odati sve od svebe da osvojimo i taj zadnji trofej - trofej domaće lige", kazao je između ostalog Lučić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije