Mladi kapiten Partizana nakon pobjede nad Igokeom

Lučić: Sazreli smo za neke veće rezultate

Ekipa Partizana je sinoć u okviru drugog susreta završnice ABA lige savladala Igokeu sa 63:57 te je izborila nastup u finalu u kom će se sastati sa gradskim rivalom, Crvenom Zvezdom.

Nakon ove utakmice, ekipa našeg portala je razgovarala sa kapitenom 'crno-belih', mladim Vladimirom Lučićem.

 

"Pre svega bih čestitao ekipi Igokee na izvanrednoj sezoni u Jadranskoj ligi i da im poželim sreću u nastavku domaćeg prvenstva. Očekivali smo tešku utakmicu, takva je i bila. Pogodili smo neke teške šuteve u trenucima kada se utakmica lomila i pokazali smo da smo spremni, da smo sazreli za neke veće rezultate", rekao je mladi kapiten Partizana te se osvrnuo na finalni duel sa velikim rivalom.

 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Sigurno da nas još teži meč očekuje u subotu i da se jako dobro poznajemo sa ekipom Crvene Zvezde. Nadam se da će biti pravi derbi i pravo finale. Sigurno da ćemo dati sve od sebe da osvojimo trofej", zaključio je Lučić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.