Trener Igokee

Lukajić: Ostajali smo nedorečeni

Trener Igokee Željko Lukajić bio je zadovoljan nakon pobjede njegovg tima nad Slobodom. 

„Dobro je da smo se vratili nakon kako su to rekli neočekivanog poraza. Ne znam šta u sportu može biti neočekivano, ali 'ajde“, rekao je Lukajić i nastavio:

„Ostali smo nedorečeni u pojedinim dijelovima utakmice sa Slobodom. Osjeti se da su nam linije kretnje u napadu malo narušene i na tome moramo raditi. Nedostaje nam i drugi playmaker“.

Kada je riječ o Slobodi, Lukajić kaže:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

„Zaustavili smo njihov kontranapad. Imali su nesreću da im se povrijedio Boljkovac, a Sarajlić nije mogao sam iznijeti sav taj teret. To ne može niko. Nama je najvažnije da smo pobijedili i da idemo svojim tokom“, kaže Lukajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.