Generalni sekretar o reprezentacijama

Mahmutović: Ako se ne vrati, Cooper će platiti obeštećenje

Harun Mahmutović, generalni sekretar KSBiH govorio je danas na press konferenciji o utakmicama koje se pred reprezentacijom.

Mahmutović je istakako kako je trenutno pet reprezentacija na okupu i da sve ide prema planu. 

"Trenutno imamo pet reprezentacija na okupu. Mislim da će prvi put u historiji imamo igrača iz NBA lige koji će igrati na Evropskom prvenstvu do 20 godina B divizije. Mislim da to dovoljno govori o njegovom karakteru", kaže Mahmutović.

O DJ Cooperu, koji je napustio pripreme, Mahmutović je rekao:

"Dogovorili smo se s njim da se vrati nakon što riješi neke privatne probleme. Još uvijek čekamo da se on pojavi. Ukoliko se ne vrati, morat će platiti dobro obeštećenje jer je potpisao ugovor. Njegov menadžer je rekao da to nije istina i da će se on vratiti", dodao je Mahmutović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.