Mladi član KK Spars

Manjgafić: U Trebinje idemo po pobjedu

S. Mlaćo

Pobjeda u prošlom kolu nad Građanskim, došla je u najboljem trenutku za košarkaše Sparsa.

Dva poraza donijela su nimalo prijatnu atmosferu, a pravu priliku da pokaže svoje kvalitete Sparsovci će imati sutra u Trebinju kada u okviru 12. kola Lige 10 putuje u goste domaćem Leotar Swisslionu.

"Nakon dva poraza, ova zadnja utakmica nam je dobro došla za samopouzdanje. Radili smo na našim grešakama iz te dvije utakmice i došli do bitne pobjede", kazao je mladi član Sparsa Fahrudin Manjgafić.

Sparsi će sutra u Trebinju tražiti sedmu pobjedu u sezoni.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Naravno da idemo na pobjedu, ali Leotar je nezgodan na svom terenu. Pokazali su to protiv dobrih ekipa, ali mi idemo na pobjedu", dodao je Manjgafić. 

Meč između Leotar Swissliona i Sparsa igra se sutra sa početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi