Marko Šutalo nova akvizicija Zadra

Novi izazov za bh. reprezentativca

Marko Šutalo nova akvizicija Zadra

U KK Zadar nakon poraza od Cedevite okrenuli su se pojačanjima na pozicijama na kojima najviše škripi, pa je angažovan naš reprezentativac Marko Šutalo. 

Šutalo se obzirom da osim našeg ima i hrvatski pasoš u Zadru neće računati kao stranac. Marko bi u dresu Zadra mogao debitovati već u narednom kolu ABA lige u dvorani Pionir protiv Partizana.

U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Vojvodinu, Hemofarm i Široki Brijeg. Ljetos je bio dio tima koji je na Eurobasketu ostvario tri pobjede, ali takmičenje okončao u prvom krugu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.