Proigrali tek u drugom poluvremenu

Mašinerija Alena Abaza u nastavku samljela Luksemburg

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine do 20 godina zabilježila je novu uvjerljivu pobjedu. 

Izabranici Alena Abaza su u dvorani KSC Ilidža, nakon nešto lošijeg prvog poluvremena, na kraju razbili Luksemburg rezultatom 99:52.

Naša mlada selekcija ovom pobjedom osigurala je polufinale Evropskog prvenstva B divizije, a protivnici našim mladim košarkaškim vedetama na koje ozbiljno računaju već i u A timu biti će selekcija Ukrajine.

U nastavku pogledajte neke od najboljih detalja sa utakmice protiv Luksemburga, a svakako ne zaboravite večeras ovim sjajnim momcima pružiti podršku u meču za finale koji se igra sa početkom u 20 sati u dvorani KSC Ilidža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.