Mega pružila jak otpor, ali Zvezda je i dalje neporažena

ABA liga

Mega pružila jak otpor, ali Zvezda je i dalje neporažena

E. Škorić

Košarkaši Mega Leksa pružili su jak otpor Crvenoj zvezdi, koja je ipak upisala i 17. uzastopnu pobjedu u ABA ligi.

Mega je jedna od rijetkih ekipa koja je u regionalnom prvenstvu namučila crveno-bijele. Domaći košarkaši vodili su rezultatom 19:14, ali je u drugoj dionici Zvezda pokazala svoju snagu.

Na poluvrijeme se otišlo kod rezultata 41:33 u korist gostiju iz Beograda. U nastavku je Mega bila za nijansu bolja, ali nedovoljno da se sruši veliki niz Zvezde.

Zvezda je slavila u svih 17 kola i ruši mnoge rekorde, te se postavlja pitanje može li izabranicima Dejana Radonjića iko pomrsiti račune u regionu?

Kalinić je bio najefikasniji igrač Zvezde sa 19, Blažić je ubacio 15 poena. U timu Mege Musli je ubacio 17 poena, Miljenović 14, po 12 poena su dodali Krstić i Zagorac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.