Melika Kikanović nova košarkašica  Željezničara

Tuzlanke ostale bez standardne košarkašice

Melika Kikanović nova košarkašica Željezničara

E. Dindić

Nastavlja se osipanje igračkog kadra u Jedinstvo BHTelecomu.

Nakon odlaska Melise Brčaninović, još jedna prvotimka  Tuzlanki napušta klub iz Mejdana. 

Melika Kikanović odlazi u Sarajevo, i pojačaće redove ljutog rivala Željezničara. Mlada igračica odlučila se na prelazak u Sarajevo, zbog upisa na fakultet. Bila je jedna od standardnih igračica u ekipi iz Tuzle, i sigurno će njen odlazak  predstavljati veliki hendikep u novoj sezoni. 

Sudeći po posljednjim informacijama, sigurno je da je tuzlanska javnost sa pravom zabrinuta za budućnost bivšeg prvaka Europe.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Tuzlanske košarkašice, godinama bez rezultata i nekog posebnog imperativa nastupaju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine a izgleda da će tako biti i ove sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti