Melisa Brčaninović izabrana u All Star tim NBA Global kampa

Veliko priznanje za košarkašicu Jedinstva

Melisa Brčaninović izabrana u All Star tim NBA Global kampa

E. Dindić

NBA Global Kamp Basketball without Borders održan je od 17.2. do 20.2 u New Orleansu.

Jedna od najtalentovanijih bh.košarkašica Melisa Brčaninović izabrana je u All star tim NBA Global kampa Basketball without Borders koji je održan u New Orleansu.

Naime naša košarkašica zajedno sa najtalentovanijim košarkašicama iz svih djelova svijeta prethodna tri dana radila je sa najboljim NBA stručnjacima, koji su se trudili da unaprijede igru budućih zvijezda magične igre pod obručima.

Koliko je značajno priznanje govori podatak da samim tim što je uvrštena u All star tim kampa izabrana među osam najtalentovanijih košarkašica iz "ostatka svijeta"(bez igračica iz SAD).

Na kraju kampa najtalentovaniji košarkaši i košarkašice prisustovali su NBA All Staru koji se održao sinoć u New Orleansu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi