Sloboda pobijedila vodeći tim Lige 12

Mićanović: Presudio je ofanzivni skok

U veličanstvenoj atmosferi u dvorani Mejdan, košarkaši tuzlanske OKK Slobode upisali su novu pobjedu. U subotu uvečer poražena je Mladost iz Mrkonjić Grada, vodeći tim lige, koji je u Tuzlu došao s ulogom favorita.

"Presudio je naš ofanzivni skok u posljednjih 15 minuta utakmice. Momci su, žargonski rečeno, pali na glavu i ostvarili vrijednu pobjedu. Čestitam im", rekao je Vlado Mićanović, pomoćnik Damira Mulaomerovića.

Šef struke tuzlanskog tima Damir Mulaomerović isključen je u 25. minuti utakmice, po mnogima prestrogo, a u Tuzli opravdano postavljaju pitanje zbog čega je popularni Mula na svakoj od posljednje tri utakmice dobio tehničku grešku. Njegovo isključenje izrevoltiralo je domaću publiku, a u posljednjih 15 minuta u paklu Mejdana igrači Mladosti nisu se najbolje snašli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.