Mićanović prozvao košarkaše Slobode

Košarkaši Slobode počeli s pripremama za narednu sezonu

Mićanović prozvao košarkaše Slobode

J. Duvnjaković

Košarkaši Slobode juče su zvanično krenuli s pripremama za narednu sezonu.

Novi šef stručnog štaba tuzlanskog kluba, Vlado Mićanović, juče je u prostorijama kluba izvršio prozivku, a danas će košarkaši Slobode odraditi i prvi trening.

Prvi dio priprema Tuzlaci će odraditi u Mejdanu i na Tušnju, a nakon istog uslijedit će odigravanje prijateljskih susreta.

Mićanović će u narednoj sezoni računati na sljedeće igrače: Mirsada Pilavdžića, Asima Ahmedića, Almira Hasandića, Mirzu Hrnčića, Enesea Latifagića, Sašu Džambića, Rusmira Grošića, Miodraga Tanasilovića, Dinu Radića, Nedžada Muratovića, Adija Sarajlića, Luku Jovanovića, Kemala Omerbašića, Mirsada Pilavdžića, Leonarda Ilića, Roberta Stanarevića, Mirzu Berbića te Jasmina Jakupovića i Emira Čerkezovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.