Mićanović zakazao početak priprema Gradine

Mićanović zakazao početak priprema Gradine

D. Rakanović

Košarkaši Gradine iz Srebrenika svoje pripreme za predstojeću sezonu počinju u četvrtak, 07. septembra. 

Trener Vladimir Mićanović na prozivci očekuje da će se pojaviti svi igrači, a na prvom treningu pojaviće se i nekoliko novih igrača. 

Podsjetimo, u prošloj sezoni KK Gradina je igrala istorijsko finale A1 lige u kojem je više sreće i znanja imala ekipa Vogošće koja je zasluženo izborila ulazak u viši rang. 

Kao i sezonama iza nas KK Gradina ima visoke ambicije, a to je učešće u doigravanju A1 lige za ulazak u viši rang takmičenja. U Gradini ne prihvataju ništa manje s obzirom na to da imaju respektabilan igrački kadar koji će ovu sezonu biti oslabljen ne igranjem dugogodišnjeg kapitena Nurkanovića koji je prekinuo igračku karijeru. 

Iz Gradine najavljuju drugi Memorijalni turnir "Adnan Gopo“ koji je predviđen za početak oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi