Član KK Spars za SportSport.ba

Mičić: Leotar je posebno kvalitetan na domaćem terenu

S. Mlaćo

Košarkaški Sparsa u prošlom kolu Lige 10 savladali su Građanski (95:79), te nakon dva poraza konačno upisali pobjedu.

Već sutra izabranici Marka Trbića u goste će Leotaru, timu koji je u dosadašnjem dijelu sezone savladao prvoplasiranu Bosnu Royal Jelly ali i drugoplasirani Zrinjski.

"Atmosfera se popravila poslije dva neuspjeha protiv Kaknja i Bosne. Prošle sedmicu smo dobili Građanskog i sada idemo po još jednu pobjedu u Trebinje", kazao je član Sparsa Đorđe Mičić.

U timu iz Sarajeva su svjesni da je njihov sutrašnji protivnik veoma kvalitetna ekipa.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Leotar je posebno kvalitetan na domaćem terenu i očekuje nas veoma težak posao, te ćemo morati igrati iznad naših mogućnosti ako želimo da probamo pobijediti. Naša šansa su iskusni igrači kao Zlatko Jovanović i Miljan Pupović, te mislim da su oni nama mladim igračima dali tu neku dodatnu sigurnost", dodao je Mičić za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi