Radnički poražen od Zvezde

Mijatović: Osjećaj je stvarno katastrofa

Ekipa Radničkog je jučer u prvog susretu završnice ABA lige poražena od Crvene Zvezde, a nakon ovog duela svoju izjavu dao je igrač ekipe iz Kragujevca, Danilo Mijatović.

"Osjećaj je stvarno katastrofa. Mogu da kažem da se nikada u životu nisam gore osjećao. Prvo, stvarno zato što smo se borili. Trud i rad tokom cijele godine je mogao da se isplati. Jako mi je teško. Prvi put sam u ovakvoj situaciji. Promašivali smo neke šuteve, ali ovo je stvarno bio šut za Euroligu. Moglo je sve da se isplati, ali šta da radimo - glavu gore, idemo dalje", rekao je Mijatović te je dodao:

 

"Stvarno smo se dogovorili na klupi tokom time-outa da damo sve od sebe. Dva i po minuta do kraja vodili smo, ja mislim 78:71. Ja sam iskreno mislio da je sve gotovo. Ova utakmica je mogla da bude prekretnica za naše dalje takmičenje, ali ja vjerujem u momke, u trenera - tako da mislim da će na kraju sve biti kako treba i da ćemo se na kraju dokopati ABA lige jer smo stvarno to zaslužili".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.