Mikeš: Bila je ovo veoma teška utakmica za nas

Košarkaš Borca

Mikeš: Bila je ovo veoma teška utakmica za nas

D. Vejo

Andrej Mikeš nakon skoro šest mjeseci ponovo se vratio na parketu.

Koliko je zapravo nedostajao banjalučkom sastavu govori i činjenica da je večeras u svoju statistiku upisao 13 poena, što ga stavlja na drugu poziciju po efikasnosti odmah iza Samardžića koji je ubacio 24.

"Teška utakmica za nas. Loše smo ušli u istu. Gubili smo 20 razlike, ali u četvrtoj četvrtini koju smo dobili velikom razlikom, vratili smo se u igru. Ja se osjećam dobro, malo su teške noge ali biće bolje", poručio je košarkaš Borca, Andrej Mikeš.

U narednom kolu, crveno-plavi će za protivnika imati starog poznanika, ekipu Studenta s kojom koplja ukrštaju u Kampusu.

"Očekujemo jednu tešku utakmicu. Sa dosta borbe. Moramo dati svoj maksimum kako bi stigli do novih bodova koji su nam itekako potrebni", dodaje Mikeš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi