Mikeš: Predstojeće utakmice su nam jako važne

Košarkaš Borca

Mikeš: Predstojeće utakmice su nam jako važne

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca u preostala tri kola vodit će bitku za opstanak.

Povratnik u redove Banjalučana smatra da je malo nedostajalo da odnesu bodove iz Rogatice, ali je dodao i to da su predstojeće utakmice od izuzetne važnosti za njegov tim i njega.

"Rogatica je jedna iskusna ekipa koja se bori za plasman u play-off prvenstva. Na samom početku utakmice se nismo dobro snašli, a zatim smo uspjeli da konsolidujemo redove i stignemo do minus jedan. Ipak, promašili smo šut i slobodno bacanje, što je protivnik znalački iskoristio i tako stigao do pobjede. Predstojeće tri utakmice su nam za biti ili ne biti. Igramo dvije na domaćem parketu dok jednu gostujemo. Spremat ćemo se maksimalno s ciljem da ostanemo u Prvoj ligi Republike Srpske", poručio je košarkaš Borca, Andrej Mikeš.

Mikeš se nakon duže pauze zbog povrede vratio na parket.

Utakmica između Borca i Sutjeske igra se u subotu od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi