Mikeš: Protiv Slavije igramo za opstanak

Prva muška liga RS

Mikeš: Protiv Slavije igramo za opstanak

D. Vejo

Košarkaši Borca će u okviru 22. kola Prve muške lige Republike Srpske na svom parketu dočekati ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Ovaj meč odlučujući je za izabranike Bojana Božića. U svojoj dvorani Borik tražit će pobjedu prijeko potrebnu koja ih ostavlja u društvu najboljih klubova iz Republike Srpske.

"Znamo svi šta nam ovaj meč znači i od kolike je važnosti. Od početka lige cilj nam je opstanak i čitava sezona staje u jednu utakmicu. Ne trebamo da potcjenimo protivnika. Slavija igra kvalitetnu košarku ove sezone. Odmah od starta treba da uđemo maksimalno ozbiljno i agresivno. Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu i podrže nas", rekao je za SportSport.ba košarkaš crveno-plavih, Andrej Mikeš.

Utakmica između Borca i Slavije igra se predstojećeg vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi