Igrač Partizana nakon trijumfa

Milosavljević: Vjerovali smo u sebe

KK Partizan je u Laktašima slavio u finalu ABA lige, te je osim plasmana u Euroligu iduće sezone, ponio i pehar Jadranske lige, što je prema riječima igrača beogradskog tima Dragan Milosavljevića zaista nevjerovatno.

"Nevjerovatan uspjeh, stvarno sam presretan. Čestitao bih saigračima, upravi, trenerima, navijačima koji su došli u ovako velikom broju da nas podrže", kazao je Milosavljević, te nastavio:

 

"Igrali smo jako dobro, borbeno. Vjerovali smo u sebe. Ostvojili smo plasman u Euroligu, osvojili Jadransku i to je nevjerovatna stvar".

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

"Igrali smo dosta dobru odbranu, posebno na Rakočeviću i Katiću. Izbacili smo ih malo iz ritma našom zonskom dobranom i pogodili neke jako bitne šuteve", dodao je Miloslavljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.